Slut!

Nu är tävlingen slut! Tack för alla bra bidrag!

Nu ska vi läsa igenom alla och kora vinnare. Tack återigen!

Mensboken

jag kommer ihåg den där längtar, längtar efter mensen som alla andra i klassen hade fått ja till och med 2 år yngre vänner hade redan fått den där förbannade mensen. ett tecken på att man utvecklades och så var det ju också lite coolt att kunna slippa gymnastiken bara för att man hade mensvärk. ja alla kunde komma med den ursäkten ja i alla fall utan att ljuga... jag inbillade mig magsmärtor som kunde vara ett tecken på att den skulle komma, ja och tillslut gjorde den det och jag fick känna på hur mensvärk verkligen kändes.. på den tiden var det inte en sån kraftig värk och jag var mest lycklig och glad när den kom och jag slapp ljuga på gymnastiken..

Hade det varit idag hade jag bett till gud att få slippa denna hemska mens veckan, som för mig nu innebär smärtor i magen, ryggen, benen och ibland huvudet.. de första dagarna ligger jag i min säng och frossar i smärt lindrande tabletter och ångrar att jag längtade så efter något som gör varje månad lite jobbigare, men mens är ett sätt för kroppen att berätta att allt är som det ska och jag får ta och bita ihop och stå ut (alternativt, sluta vara rädd för biverkningarna för p-piller och se om det kan hjälpa mot smärtorna) ja en dag kommer den ju sluta att komma... den dagen kommer jag att vara glad.

Mens<3

min första mens: den Kom i skolbänken när jag var 12, fem minuter innan d var slut för dagen....jag satt krampagtigt å stirrade på klockan!...sen Vänta Jag Tills alla gått...Då tog jag min munk tröja å knöt runt magen å gick hem... jag var så stolt att jag fått mens...haha så jag var bara glad, å tyckte jag hanterat situationen väldigt bra....min fröken tittade dock lite nyfiket på mej när jag inte gick mä dem andra....xB väl hemma skicka jag pappa till affären...jag sa..nu pappa får du gå å köpa bindor....:D..han köpte JÄTTESTOOORA!:D Sen handlade jag dem själv.....

Min andra Mens: Jag Var 12 och Jag Och En Tjejkompis Var ute Å körde lite rolerblades å jag målade BSB på ett övergångställe med nagelack....å vi försökte undvika att rolla på en död platt padda....helt plötsligt ropar min kompis bakom mig har du suttit i lingon? jag tänker...nä...Attans Dä Måste Va! MEEENS! Det Dummaste va jue att jag hadde vita byxor! :S som tur var såg ingen annan dä....x)...Efter d var jag väldigt maniskt nogrann med att det aldrig fick hända igen.

blöda igenom

Jag fick min mens när jag var 12 år och var på bilsemester med min familj i frankrike.

Vi övernattade i cannes och när jag vakande på morgonen så hade jag fått min allra första mens.
Vi köpte bindor och jag var glad, jag hade ju äntligen blivit tonåring!
När det var dags att åka hem dagen därpå så stannade vi på en mack. Jag gick in på macken, in på toan, drog ner mina vita short och möttes av världens blödpöl. Jag hade blödit igenom så det stod härliga till. HEMSKT. Alla på macken måste sett det. Som tur var är det inga människor jag kommer stöta på igen.
Usch vad ledsen jag var, tur att min familj var där och stötta mig!


RSS 2.0