Mens är inte okej

Hur kan man tycka att mens är okej? Jag förstår inte hur folk kan tycka att det inte är en stor grej, att det bara är ett tecken på att kroppen fungerar. Mens är värdelöst. Det måste vara ett tecken på att gud eller någon högre makt inte finns. För varför skulle de då planera in att tjejer skulle ha en vecka av mensvärk, blodförlust och pms-utbrott? Precis, skulle någon vara allsmäktig och kunna göra precis vad som helst borde han/hon/det/dem också fixa att det går att få barn och föra mänskligheten vidare utan att behöva blöda som en gris i en vecka?

Mensveckan är den sämsta veckan i månaden. I alla fall om man heter Emmy Pettersson och ligger förlamad i mensvärk den första dagen. Himla kul att missa roliga händelser, himla kul att inte kunna bada på sommaren för att man ligger i mensvärk och inte ens orkar gå på toaletten för att spy.

Mens må vara ett tecken på att kroppen fungerar, men det måste vara det dummaste tecknet någonsin. Jäkligt onödigt att magen måste dra ihop sig i kramper, att det måste komma ett skyfall mellan benen och att man får järnbrist för man tappar blod hela tiden att kroppen bara blir svagare och svagare.

Mens är värdelöst och jag längtar innerligt till jag blir 50 och slipper skiten. Alternativt att någon högre makt inser sitt fel i att ge oss mens och tar bort skiten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0